אוכל וקייטרינג כללי צרכנות

גריל גז – מדוע כדאי לבחור דווקא בו

גריל גז

עבור לא מעט אנשים, בשר צלוי על האש מהווה את המאכל האולטימטיבי והמשובח ביותר. לא מעט ישראלים אוהבים למנגל בגריל הפחמים המסורתי, בכל אירוע, מפגש משפחתי או חברתי, בשבתות או בחגים. אולם, בעוד שצליית הבשר על מנגל הפחמים היא פעולה מורכבת יותר, כיום ניתן ליהנות מאותה התוצאה האיכותית של בשר צלוי, מבלי להסתבך יתר על המידה בתפעולו של מנגל פחמים. אם אתם תוהים במה מדובר, הרי שמדובר בגריל גז. גריל מעין זה מסייע לכל אדם לצלות בשר בצורה הטובה, הקלה והנוחה ביותר.

כיצד בוחרים גריל גז

בעוד שגריל הפחמים היה הגריל הנפוץ ביותר בעבר הלא רחוק לצורך צליית בשר, הרי שכיום גריל גז מהווה תחליף ראוי מאוד לגריל הפחמים הקרוי גם: מנגל. צלייה בגריל המתבסס על גז, היא צלייה המתבצעת בעזרת מבערים מיוחדים המחממים את משטח הצלייה. המבערים הללו פועלים באמצעות גז. אם אתם מעוניינים לרכוש גריל גז, הרי שחשוב מאוד שתבחרו אותו בצורה נכונה, על מנת שהוא יממש את ייעודו ואת מטרתו בצורה הטובה ביותר. יש לבחור גריל גז בהתאם למספר קריטריונים:

  1. גודל הגריל – יש לבחור את גודל הגריל בהתאם לצרכיכם. אם אתם מעוניינים בגריל שישמש אתכם לצלייה של כמות קטנה של בשר, הרי שתוכלו לבחור גריל בעל משטח עבודה קטן. לעומת זאת, אם אתם מעוניינים שהגריל יסייע לכם להכין כמות משמעותית של בשר, הרי שיש צורך לבחור בגריל גדול יותר, בעל משטח עבודה גדול יותר. מעבר לכך, גודל הגריל חייב להיות תואם למקום שבו בוחרים להציב אותו.
  2. המבערים של הגריל – מבערי הגז של הגריל, מסייעים לחימום רשת הצלייה. בכדי שרשת הצלייה תתחמם בצורה נכונה וראויה לצורך צליית בשר, יש לבחור מבערים איכותיים אשר ניתן לכוונן את רמת החום שבהם, לצורך סוג הצלייה ואופי הצלייה הנדרשים.
  3. יש לבחור רשת צלייה העשויה מחומר איכותי. בסופו של דבר, טעם הבשר הנצלה על הרשת יהיה בהתאם לאיכות הרשת ולחומר ממנו היא עשויה. יש לבדוק היטב מאיזה חומר עשויה הרשת והאם מדובר בחומר הטוב ביותר לצורך צלייה על רשת זו.
דילוג לתוכן